Kickboxing

2013-01-21, klockan 16:17:06

Kom en stund sedan hem efter att vi med tillvals-gymnastiken prövat på sporten vid namnet kickboxing. Jag personligen har alltid varit intresserad av marshal arts, även om jag inte är så värst ervaren. Jag gillar då man kan använda både huvudet och kroppen ihop, och inte endast till exempel löpa. Därmed sysslar jag också med både handboll och dans, för man är ju tvungen att tänka lite.
Vår tillvars-gymastik är ett litet undantag från de andra gymnastikkurserna. Denna kurs har vi som "tema" att göra sånt vi annars inte skulle göra. Vår första gymnastiklektion for till att komma upp med förslag på vad vi skulle vilja göra under denna kurs, och responsen var allt från paintball till bergsklättring, och i forstättningen, enda till sommarlovet, kommer varje måndag bjuda på en ny upplevelse i form av gymnastik. Nästa vecka är det dock provvecka, och då kommer jag troligen på måndag mellan två och fyra sitta och plugga på fysik, men veckan efter det ska vi och "laserfajtas", eller vad man nu kan kalla det.
Denna dag blir det ingen bild, tyvärr. Datorn vill inte sammarbeta med mig, så även om jag hur mycket ville lägga en bild med i detta inlägg så är det tyvärr inte möjligt. I nästa inlägg får ni sen en ny bild!

Kommentarer
Postat av: eemelielinneea † FOTO

SV: åh jag med! dom är sjukt snygga ju!!
Hoppas du haft en bra helg!

2013-01-22 @ 15:37:31
URL: http://eemelielinneea.blogg.se
Postat av: Mel Moonchild

Min drake e finast i världen. :3

2013-01-22 @ 20:59:24
URL: http://melodymoonchild.blogg.se/
Postat av: Vendela

Tacktack!

2013-01-22 @ 22:00:46
URL: http://www.vendelan.blogg.se
Postat av: Bea

Vad kul att få testa allt från gymnastik och bergsklättring till kickboxning!

2013-01-23 @ 17:59:53
URL: http://bearose.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0